
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Rödingen är en laxfisk. Det är ett ytterst smaklig, fin fisk som tillagas på samma sätt som övriga laxfiskar. Också i glaset passar det med motsvarande aromatiska drycker.
Rödingens smak matchas exempelvis av nyanserade och strukturerade vita viner som med sin syra bryter av det feta i fisken. Ett annat alternativ är vitt vin av smaktypen generöst och rostat, som fungerar speciellt väl till stekt fisk.
Chardonnay är det klassiska druvvalet i båda smaktyperna.
Öl som passar till röding är exempelvis pilsner och veteöl som båda utgör ett fräscht par till fisken. Framför allt till stekt röding kan du också ta medelfyllig ale eller mörk lager som har mer karaktär och fyllighet.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post