
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Karelska piroger är traditionell husmanskost och de behöver varken öl eller vin som dryck. Om pirogerna serveras som del av en måltid, får de övriga rätterna styra dryckesvalet.
Om du gör små cocktailsnittar av de karelska pirogerna och lägger till exempel gravad fisk på dem, passar en fräsch och lätt dryck till.
Helheten kompletteras exempelvis av ett torrt eller halvtorrt mousserande vin till aperitif. Du kan också servera ett friskt och fruktigt vitt vin eller ljust och friskt öl, som lager.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post