
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Flod- och signalkräftor kokta på finskt vis anses av många vara en delikatess utan like. De äts vanligen på rostat bröd i sensommarens mörka kvällar.
Till kräftskivan är nyanserat och strukturerat vitt vin ett perfekt val, för det har friskhet och aromer som passar ihop med både kräftorna och tillbehören. Friskt, ljust öl som lager eller pilsner är likaså en klassisk dryck till kräftor.
Utmärkta kräftviner är bland annat nyanserad och strukturerad Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay och Grüner Veltliner. Klassiker är exempelvis franska viner från Loire och Chablis, men numera kan kräftvinet komma från vilken del av världen som helst.
Också torrt mousserande vin är ett friskt och strukturerat par till kräftor. Välj exempelvis cava eller champagne.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post