
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Ostron är populära världen över. De äts oftast råa direkt ur sitt eget skal, kryddade med citronsaft eller en vinägrett.
Champagne är det klassiska ostronvinet. Dess fina arom och syrliga struktur passar utmärkt till ostronens smak av hav.
Av vita vinter matchar nyanserade och strukturerade ostron bäst. Chardonnay av den smaktypen är ett klassiskt val, ta till exempel en från Chablis.
Också Sauvignon Blanc med smak av örter och citrus fungerar förträffligt. Välj ett vin till exempel från franska Loiredalen eller Nya Zeeland.
Andra traditionella vita viner till ostron är Muscadet och Vinho Verde.
Av öl är stout och porter klassiska drycker till ostron.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post