
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Sillkaviar är ett måste på många festbord. Varför inte bryta en smula mot konvenansen och byta ut den kokta potatisen eller det mörka brödet mot till exempel frasiga potatisplättar?
3 matjessillfiléer
2 vitlöksklyftor
2 små salladslökar
2 kokta ägg
1 burk (120 g) smetana
0,75 dl majonnäs
1 tsk svartpeppar mald i pepparkvarn
Till serveringen
gräslök och rom
Skölj och tärna sillen, skala och krossa vitlöken och finfördela salladslöken. Skala och tärna äggen. Slå ingredienserna i en skål och låt blandningen dra minst 4 timmar, helst över natten.
Servera med potatisplättar eller mörkt bröd.
Ölvänner kan välja en frisk, maltig lager.
Champagne eller mousserande vin med fruktighet, citronarom och svagt rostade toner balanserar upp rättens smaker.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post