Glöm inte de goda alkoholfria alternativen

Alkoholfria drycker är trendiga ute i världen och blir populärare också hos oss.

Alkoholfria drycker är trendiga ute i världen och blir populärare också hos oss. Det finns massor av högklassiga alternativ och omtänksamma värdar bjuder även på alkoholfritt när det bland gästerna finns bilister eller gravida. Eller sådana som vill leva sunt eller annars inte dricker alkohol.

Kvalitet från hela världen

I Alkos sortiment ingår över 80 omsorgsfullt utvalda alkoholfria drycker med unik smak – såväl röda, vita och mousserande viner som öl, cider och mixers. Det alkoholfria urvalet är det bästa under vår 83-åriga historia.

Passar till mat

Det går utmärkt att servera alkoholfritt alternativ till de flesta maträtter. Några saker är dock bra att tänka på. Den rätta serveringstemperaturen för alkoholfritt rött och vitt vin är iskallt. Samma druvor fungerar i regel till viss mat såväl i alkoholhaltiga som i alkoholfria viner. Enklast är det att kombinera alkoholfritt vin med lätta och fräscha maträtter.

Utforska den turkosa hyllan

I butikerna hittar du enkelt de alkoholfria dryckerna i sin egen, turkosa hylla. Och glöm inte att Alkos försäljare är smakexperter även när det gäller alkoholfritt – av dem kan du alltid be tips och råd för dina behov.