Företagsgåva

Vill du till exempel uppmärksamma din samarbetspartner? Vi sköter paketeringen och leveransen – du behöver bara beställa gåvan!

Vi erbjuder företag möjligheten att beställa dryckesgåvor direkt till mottagaren. Gåvorna levereras till företagsadresserna i presentförpackningar och med personifierade kort.

  1. Beställning. För att beställa företagsgåvor skickar du ett e-postmeddelande med nödvändig information (produktnummer och namn, produktmängd, leveransadress) till Alkos kundtjänst: kundtjanst@alko.fi. Företagsgåvor kan inte beställas via webbutiken. 
  2. Paketeringstjänst. Du kan beställa paketering för Alkos alla dryckesprodukter som ryms i den normalstora flaskkartongen (90 x 90 x 345 mm). Sådana är till exempel alla flaskor vin och mousserande vin på 0,75 l eller mindre. Vår kundtjänst hjälper vid behov med att kontrollera storleken. Paketeringsmodellen varierar säsongvis. Färdigt paketerade produkter kommer i sina egna förpackningar. 
  3. Leverans av korttext. Ett kort kan också inkluderas i paketen. Kortmodellen varierar säsongvis. Korten skrivs ut med den text som kunden önskar. Samma utskrivbara text ska användas i alla kort, med andra ord är det inte möjligt att skriva namn eller personlig text på kortet. 
  4. Leverans av eget kort. Beställaren kan också skicka självskrivna kort som ska läggas till paketen. Den maximala kortstorleken är 14cm * 21cm. Vänligen informera vår kundtjänst på kundtjanst@alko.fi om du vill skicka ett eget kort med gåvorna. 

Leverans och leveranstid

Leveranstiden för en företagsgåva är vanligtvis cirka 10 vardagar. Gåvor kan endast levereras till företagsadresser. Det går också att beställa inbärning för företagsgåvor. Under högsäsong är det en bra idé att göra beställningen i tid för att säkerställa att den produkt du vill ha är tillräckligt tillgänglig. 

Priser och betalning 

Kostnaden för tjänsten består av paketerings- och leveransavgift.  

Företagstransport/adress 

+35 € (inkl. moms) 

Omslagsavgift 

+4 €/flaska (inkl. material och moms) 

Tillägg för inbärningstjänst 

+25 €/adress (inkl. moms)  

Företagsgåvan betalas via Verifone-betalningslänken (bank- och kreditkort samt nätbank). 

 

Bild 123RF