Specialbeställningar

Önskar du köpa en produkt som inte ingår i Alkos sortiment på över 10 000 produkter? Vi kan ta reda på för dig om produkten kan levereras till Finland.

Obs. I förfrågan av en specialbeställning börjar vi i första hand ta reda på ifall produkten är tillgänglig.

Hur fungerar det?

Vill du ha en produkt som inte ingår i Alkos sortiment? Vi erbjuder tjänsten specialbeställningar för våra registrerade kunder.

Fyll i specialbeställningsblanketten nedan och skicka en förfrågan till oss om den produkt du önskar beställa. Vi tar reda på om produkten finns tillgänglig och kontaktar dig om vi behöver ytterligare uppgifter.

Vänligen observera att vid specialbeställningar levereras dryckerna vanligen i förpackningar på 6 eller 12 flaskor. Därtill kan den minsta beställningsmängden vara större hos vissa produkter eller leverantörer.

Om produkten är tillgänglig som specialbäställning levereras de specialbeställda produkterna till den butik du önskar och du kan hämta ut dem där.

Vi prissätter produkterna på samma sätt som produkterna i vårt standardsortiment. Utöver detaljförsäljningspriset tar vi dessutom ut 40 euro/produktmärke. Specialbeställningar går inte att returnera.

Närmare uppgifter om specialbeställningar får du via vår chattjänst, per e-post kundtjanst@alko.fi eller genom att ringa numret 020 692 771 (lsa/lna). För att fylla i specialbeställningsblanketten bör man vara registrerad och inloggad.

Specialbeställningsblanketten