Alkon myymälätyyppi valikoituu asiakastarpeen mukaan

Alkon uuden konseptin myymälät on suunniteltu inspiroimaan asiakasta ja tarjoamaan toimivat puitteet henkilökunnallemme Suomen parhaan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Alkon uudistettu myymäläkonsepti ja kolme erilaista myymälätyyppiä vastaavat erilaisten kuluttajien tarpeisiin. Myymälöissämme työskentelee reilut 2 000 alkolaista ja huippupalvelun aikaansaamiseksi myös työympäristön pitää olla toimiva.

Myymäläkonseptin uudistamisessa on kuunneltu asiakkaita, henkilöstöä ja muita sidosryhmiä. Myymäläkonseptissa toteutuvat monikanavaisuus, asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu sekä asiakkaan oppimiskokemus. Värit ja materiaalit ovat korkealaatuisia ja aikaa kestäviä. Sesongit ja ajankohtaiset teemat näkyvät vahvasti, ja eri tuoteryhmät on helppo löytää.

 

Yksi konsepti, kolme myymälätyyppiä

Myymälätyyppi määrittää myymälän tuotevalikoiman, myymälän koon, liikepaikan ja henkilöstön painotetut tuoteosaamiset. Kaikista myymälöistämme löytyy verkkokaupan noutopiste.

Lähimyymälä on sinua lähellä oleva tuttu myymälä, jossa asiointi on helppoa

Lähimyymälä on kompakti ja helposti hahmotettava myymälä, jossa on läheinen ja paikallinen palvelu. Myymälässä on tarjolla kaikki suomalaisten suosikit sekä vaihtuva valikoima kausi- ja sesonkituotteita. Myymälän valikoima reagoi entistä paremmin paikalliseen kysyntään. Lähimyymälät muodostavat myymäläverkoston rungon ja niitä on noin 270.

Erikoismyymälä on erikoisuuksien ja uutuuksien myymälä

Erikoismyymälässä on laaja ja monipuolinen valikoima. Lisäksi myymälässä on tarjolla rajallisia erikoiseriä ja harvinaisuuksia aktiiviharrastajia varten. Ilmeessä ja tunnelmassa näkyvät vuodenajat ja sesongit. Teemaesillepanot vinkkaavat trendit ja ajankohtaiset tuotteet. Erikoismyymälät sijoittuvat tyypillisimmillään suuriin kauppakeskuksiin ja näitä myymälöitä on noin 65 35 eri paikkakunnalla.

Huippumyymälä on inspiroiva ja elämyksellinen palvelumyymälä

Huippumyymälässä on tarjolla myymäläketjun laajin valikoima tunnelmallisessa ympäristössä. Myymälästä on saatavilla paljon vaihtuvia erikoistuotteita ja harvinaisuuksia. Tuotemaailmat erottuvat tyyliltään ja tunnelmiltaan. Tarjolla on myös tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa asiakas pääsee oppimaan ja osallistumaan. Huippumyymälöitä tulee kaiken kaikkiaan olemaan 15 ja ne sijoittuvat isojen kaupunkien parhaille liikepaikoille. Paikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu.

Alkon koko tuotevalikoima saatavilla kaikkialla Suomessa

Alkon verkkokaupan kautta asiakas voi tilata kaikkia valikoiman tuotteita Alkon myymälöihin tai noutopisteisiin. Myymälöitä on Suomessa 354 ja noutopisteitä yli 60. Alkon palveluverkostoa kehitetään edelleen.