Alkon myymäläkonsepti inspiroi ja elää sesongeissa

Alkon myymäläkonsepti on suunniteltu inspiroimaan asiakasta ja tarjoamaan toimivat puitteet henkilökunnallemme maailman parhaan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Alkon myymäläkonsepti ja myymälätyypit vastaavat erilaisten kuluttajien tarpeisiin. Myymälöissämme työskentelee yli 2 000 alkolaista, ja huippupalvelun aikaansaamiseksi myös työympäristön pitää olla toimiva.

Myymäläkonseptin uudistamisessa on kuunneltu asiakkaita, henkilöstöä ja muita sidosryhmiä. Sesongit ja ajankohtaiset teemat näkyvät myymäläkonseptissa vahvasti, ja eri tuoteryhmät on helppo löytää. Valitut materiaalit ja värit ovat korkealaatuisia ja aikaa kestäviä. Teemaesillepanoista löytyvät trendit ja ajankohtaiset tuotteet.

Kaikista myymälöistämme löytyy verkkokaupan noutopiste.

Lähimyymälä on sinua lähellä oleva tuttu myymälä, jossa asiointi on helppoa

Lähimyymälä on kompakti ja helposti hahmotettava myymälä, jossa on läheinen ja paikallinen palvelu. Myymälässä on tarjolla kaikki suomalaisten suosikit sekä vaihtuva valikoima kausi- ja sesonkituotteita. Myymälän valikoima reagoi entistä paremmin paikalliseen kysyntään. Lähimyymälät muodostavat myymäläverkoston rungon ja niitä on noin 290.

Erikois- ja huippumyymälät ovat inspiroivia ja elämyksellisiä laajan valikoiman myymälöitä

Erikois- ja huippumyymälöissä on laaja ja monipuolinen valikoima. Lisäksi myymälöissä on tarjolla erikoiseriä ja harvinaisuuksia aktiiviharrastajia varten. Erikois- ja huippumyymälät sijoittuvat tyypillisimmillään suuriin kaupunkeihin ja kauppakeskuksiin. Näitä myymälöitä on noin 69.

Osassa myymälöistä on myös tarjolla kuukausittaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa asiakas pääsee oppimaan ja osallistumaan.

Alkon koko tuotevalikoima saatavilla kaikkialla Suomessa

Alkon verkkokaupan kautta asiakas voi tilata kaikkia valikoiman tuotteita Alkon myymälöihin tai noutopisteisiin.

Myymälöitä on Suomessa yli 360 ja noutopisteitä noin 140. Alkon palveluverkostoa kehitetään koko ajan.