5 syytä kokeilla verkkokauppaa

Alkon verkkomyynti kasvaa vauhdilla. Näillä vinkeillä otat trendin haltuun ja saat parhaan hyödyn verkkoasioinnista.

1. Hyödynnä valikoima

Alkon verkkokaupassa on yli 10 000 tuotetta saatavilla, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Voit tilata minkä tahansa tuotteen omaan lähi-Alkoon tai noutopisteeseen. Verkkokauppatilauksen toimitusaika on 4–5 arkipäivää ja normaalitoimitus myymälään on maksuton. Lue lisää verkkokaupasta. 

Verkkokauppaan

2. Vältä ruuhkat

Verkossa teet ostokset kotona rauhassa tutustuen ja haluamanasi ajankohtana. Verkko-ostoksesi kootaan valmiiksi noutoa varten. Voit tilata esimerkiksi joulupöydän juomat poimittavaksi matkan varrelta mihin tahansa Alkoon.

3. Tutustu myymälävalikoimaan etukäteen

Verkkokaupasta voit myös tarkistaa minkä tahansa Alkon myymälän tuotevalikoiman ja suosikkijuomasi saatavuuden. Sama valikoima ja ominaisuudet ovat käytettävissäsi myös mobiilisovelluksella, josta näet kätevästi myymälöiden aukioloajat.

Tutustu ja lataa Alko-äppi >

4. Henkilökohtaista palvelua myös verkossa

Saat meiltä asiantuntevan avun myös verkossa. Apunasi on chat-palvelu sekä vinkkejä ja inspiraatiota pääsiäisen juomavalintoihin. Ostosten yhteydessä saat samalla reseptit tarjoiluihin ja apua tarvittavien juomamäärien laskemiseen.

5. Löydä suosikkisi

Voit hyödyntää listoja ja muistiinpanoja aiemmista ostoksista. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut alko.fi:hin, sinulla on mahdollisuus omien listojen laatimiseen alko.fi:ssa tai mobiilisovelluksessa. Jos tuote on päässyt loppumaan, Oma Alko -osiosta voit tilata muistutuksen, kun tuote tulee takaisin valikoimaan. Rekisteröityneet asiakkaat näkevät myös oman tilaushistoriansa. Voit luoda itsellesi makuprofiilin ja tutkia sen kautta makutyyppejä ja tuotevalikoimaa.

Luo tunnukset alko.fi:hin > 

Artikkeli on julkaistu alun perin Alkon trendikatsauksessa vuodelle 2021. Lue lisää täältä.