Luo tunnukset verkkokauppaan ja tilaa Alkon uutiskirje

Alkotoimiivastuullisena ja ammattimaisena juoma- ja ruoka-alan asiantuntijana, joka haluaa jakaa tätä asiantuntemustaan myös muille.

Noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme koostaa yhteen kauden vinkit yhdistäen niin ruokaa kuin juomaa, kertoo kuukauden erikoiseristä ja uutuuksista nostaen keskusteluun myös tärkeitä vastuullisuuden ajankohtaisia teemoja.

Uutiskirjeestämme löydät

  • Tarinoita viinialueilta ja oluiden maailmasta. 
  • Maistuvia reseptejä juomasuosituksineen. 
  • Kuukausittaiset erikoiserät - maailmalta ja Suomesta tuleva erikoisuudet - jotka tulevat myyntiin joka kuukauden ensimmäinen torstai myymälöihimme ja verkkokauppaan 
  • Näkökulmia alkoholin vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. 
  • Vinkkejä vastuullisten tuotevalintojen tueksi. 

Näin tilaat uutiskirjeen

Luo tunnukset verkkokauppaamme ja valitse Haluan tilata Alkon uutiskirjeen ja olen yli 18-vuotias. 

Itse tunnusten luominen ei velvoita sinua mihinkään. Tunnusten luominen ja uutiskirjeen tilaus on maksutonta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen kätevästi sähköpostin lopussa olevasta linkistä tai asiakastilisi asetuksista. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

Luo tunnukset ja tilaa uutiskirje

Verkkokaupan tunnuksilla enemmän 

Alko.fi-sivut ja tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröityneenä asiakkaana alko.fi:ssä ja mobiilisovelluksessa on mahdollisuus hyödyntää sovelluksen ominaisuuksia laajemmin kuin kirjautumatta. 

  • Sinulla on mahdollisuus muun muassa omien makumuistojen tallentamiseen listojen muodossa. Listoillesi voit poimia juomia, arvioida niitä ja lisätä muistiinpanoja. Voit luoda omat listat vaikkapa joulun juomista tai lempipunaviineistäsi. 
  • Rekisteröityneet ja tunnistautuneet asiakkaat voivat myös ostaa tuotteita Alko.fi:ssä ja mobiilisovelluksen avulla.