Ilahduta läheistäsi kaukaa - lähetä lahja pullopostilla

Tilaa joululahjat viimeistään torstaina 15.12., niin ne ehtivät jouluksi perille. Lahjatilauksia toimitetaan kaikkiin myymälöihin ja noutopisteisiin.

Nainen kantaa lahjapusseja

Näin teet lahjatilauksen

1. Tunnuksien luominen. Luo tunnukset Alkon verkkokauppaan. Rekisteröityminen on maksutonta.

Luo tunnukset ja tee tilaus

2. Valitse lahja. Selaile tuotteitamme verkkokaupassa, valitse haluamasi tuote ja lisää se ostoskoriin. Valitse Tilaa lahjaksi. Jos haluat ilahduttaa lahjatilauksella useampaa ystävääsi, huomioithan, että jokainen tilaus tehdään ja maksetaan omana, erillisenä tilauksenaan. Tarvittaessa voit tarkistaa suuremman tuotemäärän saatavuuden chatin kautta. 

3. Tilauksen toimitusaika. Nopeimmillaan toimitamme tilauksen myymälään ilman toimitusmaksua 4-5 arkipäivässä, pikatoimituksella (9€) paketti ehtii sinne jo 1-3 arkipäivässä tilauksentekohetkestä. Valittuasi toimituspaikan näet joko toimituspäivälupauksen, tai toimitusaika-arvion. Huomioithan myös joulusesongin vaikutuksen toimitusaikoihin. Kun tilaat viimeistään to 15.12. (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää), saat tuotteen jouluksi mihin tahansa myymälään ilman toimitusmaksua.

4. Lahjansaajan yhteystiedot. Täytä lahjansaajan yhteystiedot verkkokaupan kassasivulla ja valitse myymälä tai noutopiste, mistä hän voi noutaa paketin.

5. Kirjoita tervehdys. Kirjoita lyhyt tervehdys ja valitse kuva lahjansaajalle lähtevään sähköiseen korttiin. Voit valita saako lahjansaaja sähköpostitervehdyksesi heti, kun tilaus on tehty, vai vasta kun tilaus on noudettavissa. Voit myös valita, näytetäänkö lahjan sisältö viestissä vai ei. Tilauksen arvoa ei näytetä vastaanottajalle.

6. Maksaminen. Maksa ostoksesi joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa. Voit halutessasi tehdä uuden tilauksen samoilla tuotteilla verkkokaupan tilausvahvistussivulta.

7. Lahjan noutaminen. Sekä sinä että lahjan vastaanottaja saatte ilmoituksen, kun paketti on vastaanottajan noudettavissa.

Luo tunnukset ja tee tilaus

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen. 
Pulloposti toimitetaan valitsemaasi myymälään tai noutopisteeseen, josta lahjansaaja käy noutamassa sen. Lahja saapuu pahvisessa pakkauksessa.

Pohditko yrityksesi lahjahankintoja?

Tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden tilata juomalahjat suoraan joko yhteen yritysosoitteeseen tai usealle eri vastaanottajalle. Lue lisää yritysten lahjatilausvaihtoehdoista. 

Lahjaksi tehtävien tilausten ikärajat

Lahjalähetyksiin pätevät samat toimintatavat kuin muissakin ostotavoissa. Mietoja alkoholijuomia vastaanottavan tulee olla vähintään 18-vuotias ja vahvoja (yli 22 %) alkoholijuomia vastaanottavan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Alkoholijuomia ei luovuteta päihtyneille tai häiritsevästi käyttäytyville. Verkkokauppatilauksia koskee myös sama käytäntö mahdollisten välittämistapausten välttämiseksi kuin muitakin ostotapahtumia. Lisää ikärajoista, iän todistamiseen kelpaavista asiakirjoista sekä välitys- ja päihtymysepäilyistä voit lukea asioinnin pelisäännöistä.

pulloposti, lahjatilaus, lahja