Tilaa lahjaksi

Haluatko tilata tuotteita lahjaksi? Tai toisen vastaanottajan noudettavaksi? Tämä on mahdollista verkkokaupassamme.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tilata verkkokaupasta tuotteita myös lahjaksi toiselle henkilölle. Tällöin tuotteet toimitetaan valitsemaasi myymälään tai noutopisteeseen, josta lahjansaaja voi käydä helposti noutamassa lahjan. Lahjatilaus mahdollistaa esimerkiksi kauempana asuvan, merkkipäivää viettävän sankarin henkilökohtaisen muistamisen ja ilahduttamisen.

Tilaus tehdään verkkokaupassa normaalilla tavalla ja rekisteröityneenä. Valitessasi toimitus- ja maksutapaa kassalla, voit täyttää lahjansaajan yhteystiedot. Samalla voit myös lisätä mukaan oman henkilökohtaisen viestin, joka lähetetään lahjansaajalle sähköpostitse.

Voit valita lähetetäänkö sähköpostiviesti lahjan vastaanottajalle heti kun olet tehnyt tilauksen, tai vasta sitten, kun lahja on saapunut valitsemaasi myymälään tai noutopisteeseen. Voit myös valita, näytetäänkö viestissä lahjan sisältö vai ei. Tilauksen arvoa ei näytetä vastaanottajalle. Kun tilaus on noudettavissa, vastaanottaja saa siitä ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Tällä hetkellä lahjatilausta ei voida tehdä yritysosoitteeseen. Yritys voi tilata lahjaksi myymälään tai noutopisteeseen. Lue lisää yrityksille suunnatusta liikelahjatilauksesta.

Toisen puolesta tilaaminen

Verkkokaupasta on mahdollista tilata tuotteita toisen vastaanottajan noudettavaksi myös ilman lahjaominaisuuksia.

Kun tuotteita tilataan toisen noutajan vastaanotettavaksi, täytetään vastaanottajan tiedot maksu- ja toimitustapoja täydennettäessä.

Kun tilaus on tehty sekä vastaanottaja että tilaaja saavat tilausvahvistuksen, jossa näytetään myös tuotteen hinta. Kun tilaus on noudettavissa, vastaanottaja saa tilauksesta vahvistuksen tekstiviestitse ja sähköpostilla.

Vastuullinen lahja

Lahjatilauksiin pätevät samat toimintatavat kuin muissakin ostotavoissa. Mietoja alkoholijuomia vastaanottavan tulee olla vähintään 18-vuotias ja vahvoja (yli 22 %) alkoholijuomia vastaanottavan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Alkoholijuomia ei luovuteta päihtyneille tai häiritsevästi käyttäytyville. Verkkokauppatilauksia koskee myös sama käytäntö mahdollisten välittämistapausten välttämiseksi kuin muitakin ostotapahtumia. Lisää ikärajoista, iän todistamiseen kelpaavista asiakirjoista sekä välitys- ja päihtymysepäilyistä voit lukea asioinnin pelisäännöistä.

Siirry tästä verkkokauppaan valitsemaan tuotteita.