Verkkokaupan toimitusajat

Verkkokauppatilauksen toimitusaika on 4-5 arkipäivää ja normaalitoimitus myymäläämme on maksuton. Pikatoimituksen saa 1-3 arkipäivässä ja sen hinta on 9 euroa.

Verkkokaupassamme tai mobiilisovelluksessamme voit tutustua tuotteisiin, vertailla niitä ja tehdä ostoksia juuri silloin, kuin itsellesi sopii. Tuotteiden haku on helppoa ja voit lajitella hakutuloksia monin eri kriteerein –esimerkiksi hinnan, maan tai sopivan ruokakumppanin mukaan. Maksu suoritetaan etukäteen verkossa ja saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi myymälästä tai noutopisteestä.

Normaalit toimitusajat Alkon myymälään

Normaalitoimitus myymäläämme on maksuton. Heti saatavilla olevat tuotteet toimitamme normaalisti neljän arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitus tapahtuu viimeistään viidessä arkipäivässä. Heti saatavilla olevat tuotteet tunnistaa vihreästä merkistä tuotteen saatavustiedoissa tai tuotekuvan alla olevasta tekstistä. Saatavuustieto voi muuttua valitun määrän mukaan. Yritysasiakkaan on mahdollista tilata tuotteita myös osoitteeseen toimitettuna.

Alkon valikoimassa on myös tuotteita, joita ei ole tilaushetkellä suoraan saatavilla. Nämä tuotteet ovat keltaisella merkattuja. Tilauksille, jotka sisältävät keltaisella merkittyjä tuotteita, ei voida luvata toimitusaikaa, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Nämäkin tuotteet toimitamme kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Huomiothan, että Suomen alkoholilain mukaan alkoholin vähittäismyyntiä saa harjoittaa vain luovuttamalla alkoholijuomat asiakkaalle hyväksytyssä vähittäismyyntipaikassa. Siten alkoholin kotiinkuljetus kuluttajille ei ole Alkolle mahdollista.

Pikatoimitus (9 €) 

Voit tilata heti saatavilla olevia tuotteita alueesta riippuen nopeimmillaan 1-3 arkipäivässä. Näet kuuluuko myymäläsi 1 arkipäivän pikatoimitusalueeseen, edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. Voit myös kysyä lisätietoa pikatoimitusalueesta kätevästi asiakaspalvelun chatin kautta. Pohjois-Suomeen ja saaristoon pikatoimitus tapahtuu viimeistään 3 arkipäivässä. Jos tilaus sisältää keltaisella merkattuja tuotteita, toimitetaan se mahdollisimman nopeasti.

Toimitus noutopisteeseen (9 €)

Osalla niistä paikkakunnista, joilla Alkolla ei ole myymälää, voi tuotteita tilata Alkon verkkokaupasta noutopisteisiin. Noutopisteet ovat paikallisia Alkon yhteistyökumppaneita, jotka voivat luovuttaa Alkon puolesta asiakkaalle tämän verkkokaupasta tilaamat alkoholijuomat. Voit tilata heti saatavilla olevia tuotteita noutopisteeseen alueesta riippuen 2-3 arkipäivässä. Näet kuuluuko noutopisteesi 2 vai 3 arkipäivän toimitusalueeseen, edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. Jos tilaus sisältää keltaisella merkattuja tuotteita, toimitetaan se mahdollisimman nopeasti.

Tarkista toimituspäivä

Näet arvioidun toimituspäivän tilausta tehdessäsi, edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. Toimituspäivämäärä näkyy myös tilausvahvistuksessa ja Oma Alkossa. Jos tilauksessa on tuotteita, joiden valittua määrää ei ole heti saatavilla verkkokaupasta, tilaukselle ei voida antaa tarkkaa toimituspäivää. Tällöin tilaus toimitetaan arviolta 5-10 arkipäivässä.

Verkkokaupan toimitusajat juhannuksena

Tilaukset ilman toimitusmaksua

  • Ke 10.6. mennessä tehdyt tilaukset (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) ehditään toimittaa maksutta juhannukseksi kaikkialle Suomeen.

  • Suurimpiin kaupunkeihin tilattaessa voit tehdä tilauksen (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) to 11.6. mennessä. Varmista arvioitu toimituspäivä tilausta tehdessäsi, edettyäsi  toimitus- ja maksutavan valintaan. 

Pikatilaukset (9 €)

  • Maksulliset juhannuksen pikatoimitukset (tuotteille, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) ovat tilattavissa pe 12.6. klo 21 saakka.  

Verkkokauppaan >