Verkkokaupan toimitusajat

Tutustu Alkon verkkokauppatilauksien toimitusaikoihin. Tiesithän, että normaali toimitus Alkon myymälään on maksuton? 

Verkkokaupassamme tai mobiilisovelluksessamme voit tutustua tuotteisiin, vertailla niitä ja tehdä ostoksia juuri silloin, kuin itsellesi sopii. Toimitusnopeuteen vaikuttaa tuotteiden saatavuus verkkokaupan varastolla. Alkolla on tuotteille käytössä kolme eri toimitusaikaa. Tilaus toimitetaan aina kerralla, kun tilauksen kaikki tuotteet ovat saatavilla. Myös toimitustavan valinta sekä toimituspaikan sijainti vaikuttavat toimitusaikaan.  

Verkkokauppatilauksissa näet toimitusaikalupauksen tai -arvion, kun kassalla tilausta tehdessäsi valitset toimitus- ja maksutavan. Voit tarkistaa sen myös tilausvahvistuksesta tai Alko.fi-sivun Oma Alko -osiosta. Jos arvio tuotteiden saatavuudesta on 8-15 arkipäivää, emme voi kertoa tarkkaa toimituspäivää. Kun tilauksesi on kerätty ja laitettu matkaan, saat siitä sähköpostitse ilmoituksen.  

Toimitus myymälään

Tilaus toimitetaan haluamaasi myymälään. Normaalitoimitus myymäläämme on maksuton. Saatavuuksille 1-5 ja 6-7 arkipäivää annamme tarkan toimitusaikalupauksen, johon mennessä tilaus saapuu valitsemaasi myymälään.

Tuotesaatavuus  1–5 arkipäivää               toimitus 4-5 arkipäivässä

Tuotesaatavuus 6-7 arkipäivää                 toimitus 6-7 arkipäivässä

Tuotesaatavuus 8-15 arkipäivää               toimitus arviolta 8-15 arkipäivässä

Toimitus noutopisteeseen 

Tilaus toimitetaan haluamaasi noutopisteeseen. Noutopisteet ovat paikallisia Alkon yhteistyökumppaneita, jotka voivat luovuttaa Alkon puolesta asiakkaalle tämän verkkokaupasta tilaamat alkoholijuomat. Noutopistetoimituksen hinta on 9 €.

Tuotesaatavuus  1–5 arkipäivää               toimitus 2-3 arkipäivässä

Tuotesaatavuus 6-7 arkipäivää                 toimitus 6-7 arkipäivässä

Tuotesaatavuus 8-15 arkipäivää               toimitus arviolta 8-15 arkipäivässä

Pikatoimitus myymälään 

Tilaus toimitetaan haluamaasi myymälän nopeimmillaan yhdessä arkipäivässä. Yhden arkipäivän pikatoimitus on mahdollista useissa myymälöissä suurissa eteläisen Suomen kaupungeissa ja niiden lähialueilla. Kun etenet verkkokaupan kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan, näet mihin toimitusalueeseen valitsemasi myymälä kuuluu. Pikatoimituksen hinta on 9 €.

Tuotesaatavuus  1–5 arkipäivää               toimitus 1-3 arkipäivässä

Huomiothan, että Suomen alkoholilain mukaan alkoholin vähittäismyyntiä saa harjoittaa vain luovuttamalla alkoholijuomat asiakkaalle hyväksytyssä vähittäismyyntipaikassa. Siten alkoholin kotiinkuljetus kuluttajille ei ole Alkolle mahdollista.