Verkkokaupan toimitusajat

Verkkokauppatilauksen saa nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä. Alkon verkkokaupan kautta asiakkaan ostettavissa on koko Alkon laaja valikoima. Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan Alkon myymälään tai noutopisteeseen.­­­ Yritysasiakkaan on mahdollista tilata tuotteita myös osoitteeseen toimitettuna.

Maksutta myymälään 4-5 arkipäivässä

Alkon verkkokauppavarastolla olevat tuotteet toimitetaan neljän arkipäivän kuluessa tilauksesta. Varastolla olevat tuotteet tunnistaa vihreästä pallosta ostoskorissa tai tuotekuvan alla olevasta tekstistä. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitus tapahtuu viimeistään 5 arkipäivässä.

Alkon valikoimassa on myös tuotteita, joita ei ole tilaushetkellä suoraan varastolla saatavilla. Nämä tuotteet ovat keltaisella merkattuja. Tilauksille, jotka sisältävät keltaisella merkittyjä tuotteita, ei voida luvata toimitusaikaa, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Nämäkin tuotteet toimitamme kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Pikatoimituksella (9 €) 1-3 arkipäivässä

Voit tilata varastolla saatavilla olevia tuotteita alueesta riippuen nopeimmillaan 1-3 arkipäivässä. Pikatoimitustapa nopeutuu 2:sta arkipäivästä peräti 1:n arkipäivän toimitukseen jo kymmenissä myymälöissä Tampereella, Turussa, Lahdessa ja näiden kaupunkien lähialueilla. Näet kuuluuko myymäläsi 1 arkipäivän pikatoimitusalueeseen, edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitus tapahtuu viimeistään 3 arkipäivässä. Pikatoimituksen hinta on 9 euroa.

Tarkista toimituspäivä

Asiakas näkee mahdollisen toimituspäivän tilausta tehdessään. Edettyään kassalle toimitus- ja maksutavan valintaan asiakas näkee toimituspäivämäärän, kun on ensin valinnut toimitustavan. Toimituspäivämäärä näkyy myös tilausvahvistuksessa ja Oma Alkossa. Jos tilauksessa on tuotteita, joiden valittua määrää ei ole heti saatavilla verkkokaupasta, tilaukselle ei voida antaa tarkkaa toimituspäivää. Tällöin tilaus toimitetaan arviolta 5-10 arkipäivässä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee myymälöiden aukioloaikoina ma–pe 9–21, la 9–18.

Puhelin
020 692 771
puhelun hinta: ppm/pvm

Sähköposti
asiakaspalvelu@alko.fi

Chat
Asiakaspalvelumme palvelee myös chatin välityksellä.

Lue lisää >