Liikelahja

Haluatko muistaa esimerkiksi yhteistyökumppaniasi? Hoidamme puolestasi paketoinnin ja toimituksen, sinun tarvitsee vain tehdä liikelahjatilaus!

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tilata juomalahjat suoraan vastaanottajille. Muistamiset toimitetaan yritysosoitteisiin lahjapaketeissa ja personoitujen korttien kanssa.

Liikelahjatilaukset tehdään Alkon asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostitse tältä sivulta löytyvä tilauslomake. Asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta asiakaspalvelu@alko.fi.

Paketoinnin voi tilata kaikille Alkon juomatuotteille, jotka mahtuvat normaalikokoiseen pullokoteloon (90 x 90 x 345 mm). Esimerkiksi valmiiksi sesonkipakattuja, vaikkapa puukoteloissa olevia, tuotteita ei voi tilata lahjapaketoituina.

Paketti- ja korttimallit vaihtelevat kausittain. Paketteihin voi valita joko Alkon kortit, joihin asiakkaan toivoma teksti tulostetaan valmiiksi, tai tilaaja voi toimittaa itse kirjoittamansa kortit paketteihin lisättäviksi.

Liikelahja-tilausten toimitusaika on normaalisti noin 10 arkipäivää. Lahjat voidaan toimittaa vain yritysosoitteeseen.

Liikelahjatilaus maksetaan Verifone-maksulinkin kautta (pankki- ja luottokortit sekä verkkopankki).

Palvelun kustannus muodostuu paketointi- ja toimitusmaksusta. Paketointimaksu on 4 € / pullo (sis. materiaalit ja alv.) ja toimitusmaksu on 35 € / osoite (sis. alv.). Toimitusmaksu ei riipu samaan osoitteeseen toimitettavien pullojen määrästä vaan osoitteiden määrästä

Tästä ladattavalla lomakkeella voit tehdä tilauksen liikelahjasta.