Liikelahja

Haluatko muistaa esimerkiksi yhteistyökumppaniasi? Hoidamme puolestasi paketoinnin ja toimituksen, sinun tarvitsee vain tehdä liikelahja-tilaus!

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tilata juomalahjat suoraan vastaanottajille. Muistamiset toimitetaan lahjapaketeissa ja personoitujen korttien kanssa.

Liikelahja-tilaukset tehdään Alkon asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostitse tältä sivulta löytyvä tilauslomake. Asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta asiakaspalvelu@alko.fi.

Paketoinnin voi tilata kaikille Alkon juomatuotteille, jotka mahtuvat normaalikokoiseen pullokoteloon (90 x 90 x 345 mm). Esimerkiksi valmiiksi sesonkipakattuja, vaikkapa puukoteloissa olevia, tuotteita ei voi tilata lahjapaketoituina.

Paketti- ja korttimallit vaihtelevat kausittain. Paketteihin voi valita joko Alkon kortit, joihin asiakkaan toivoma teksti tulostetaan valmiiksi, tai sitten tilaaja voi toimittaa itse kirjoittamansa kortit paketteihin lisättäviksi.

Liikelahja-tilausten toimitusaika on normaalisti noin 10 arkipäivää. Lahjat voidaan toimittaa vain yritysosoitteeseen.

Liikelahja-tilaus maksetaan luotto- tai debit-kortilla, verkkopankkimaksuna tai Alkon luottoasiakasnumerolla. Luottoasiakasnumeroa käytettäessä tilaajalla on oltava valtuudet luottotilin käyttämiseen.

Palvelun kustannus muodostuu paketointi- ja toimitusmaksusta. Paketointimaksu on 4 € / pullo (sis. materiaalit ja alv.) ja toimitusmaksu on 35 € / osoite (sis. alv.). Toimitusmaksu ei riipu samaan osoitteeseen toimitettavien pullojen määrästä vaan osoitteiden määrästä

Tästä ladattavalla lomakkeella voit tehdä tilauksen liikelahjasta.