Liikelahja

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tilata juomalahjat suoraan vastaanottajille. Muistamiset toimitetaan yritysosoitteisiin lahjapaketeissa ja personoitujen korttien kanssa.

Haluatko muistaa esimerkiksi yhteistyökumppaniasi? Hoidamme puolestasi paketoinnin ja toimituksen, sinun tarvitsee vain tehdä liikelahjatilaus.

Tilauksen tekeminen

1. Tilaaminen. Täytä tilauslomake ja lähetä tilauksesi sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@alko.fi. Liikelahjatilauksia ei voi tehdä verkkokaupassa.

2. Paketointipalvelu. Paketoinnin voi tilata kaikille Alkon juomatuotteille, jotka mahtuvat normaalikokoiseen pullokoteloon (90 x 90 x 345 mm). Tällaisia ovat esimerkiksi yleensä kaikki 0,75 l tai sitä pienemmät viini- ja kuohuviinipullot. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa koon tarkistamisessa. Paketointimalli vaihtelee kausittain. Valmiiksi lahjapakkauksessa olevat tuotteet tulevat omissa pakkauksissaan. 

3. Kortin tekstin toimittaminen. Paketteihin saa mukaan myös kortin. Korttimalli vaihtelee kausittain. Kortteihin tulostetaan asiakkaan toivoma teksti valmiiksi. Kaikissa korteissa on käytettävä samaa tulostettavaa tekstiä, ts. korttien nimikointi tai henkilökohtainen teksti ei ole mahdollinen. 

4. Oman kortin toimittaminen. Tilaaja voi toimittaa myös omat itse kirjoittamansa kortit paketteihin lisättäviksi. Kortin koko on maksimissaan 14cm * 21cm. Ilmoita asiakaspalvelullemme asiakaspalvelu@alko.fi, mikäli haluat toimittaa omat kortit lahjoihin. 

Toimittaminen ja toimitusaika 

Liikelahjatilausten toimitusaika on normaalisti noin 10 arkipäivää. Lahjat voidaan toimittaa vain yritysosoitteisiin. Liikelahjatilaukseen on mahdollista tilata myös kerroskanto. Sesonkiaikoina on hyvä tehdä tilaus ajoissa, jotta haluamaasi tuotetta on varmasti riittävästi saatavilla. 

Hinnat ja maksaminen 

Palvelun kustannus muodostuu paketointi- ja toimitusmaksusta.  

Yritystoimitus / osoite 

25 € (sis. alv.) + palvelumaksu 10 €

Paketointimaksu 

+4 € / pullo (sis. materiaalit ja alv.) 

Kerroskantopalvelun lisä 

+25 € / osoite (sis. alv.)  

Liikelahjatilaus maksetaan Verifone-maksulinkin kautta (pankki- ja luottokortit sekä verkkopankki). 

 

Tästä ladattavalla lomakkeella voit tehdä tilauksen liikelahjasta.