Räätälöity tilaus

Alko palvelee yritysasiakkaitaan myymälöissä ja verkkokaupassa monikanavaisesti. Mikäli näistä palvelumalleista ei kuitenkaan löydy ratkaisua yrityksesi tarpeisiin, suosittelemme sinulle räätälöityä tilausta.

Räätälöityä tilausta tarjoamme yritysasiakkaille, jotka eivät voi asioida verkkokaupan kautta. Esimerkiksi rekisteröitymisessä vaade nimenkirjoitusoikeudellisesta henkilöstä voi muodostaa joillekin yrityksille tai yhteisöille esteen verkkokauppatunnusten luomiseksi. Räätälöityä tilausmallia voi käyttää myös silloin, kun valitsemilleen tuotteille ei verkkokaupasta voi tilata täsmätoimitusta. Räätälöity tilaus toimii myös tapauksissa, joissa asiakas haluaa tilaukselleen kerroskannon.

Räätälöity tilaus tehdään seuraavalla tavalla:

  • Täytettyäsi tältä sivulta löytyvän tilauslomakkeen, lähetä se sähköpostitse Alkon asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@alko.fi.

  • Tilaus maksetaan luotto- tai debit-kortilla, verkkopankkimaksuna tai Alkon luottoasiakasnumerolla. Luottoasiakasnumeroa käytettäessä tilaajalla on oltava valtuudet luottotilin käyttämiseen.

  • Tilauksen toimitus on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta maahantuojalla, mutta tilaus toimitetaan arviolta 5–10 arkipäivän kuluessa. Tilaukset toimitetaan aina yrityksen osoitteeseen.

  • Täsmätoimituskin on mahdollinen. Toivottuun täsmätoimituspäivään tulee tilauksen tekohetkellä olla vähintään kaksi viikkoa, eli 10 arkipäivää.

  • Räätälöityyn tilaukseen on mahdollista tilata myös kerroskanto.

Hinnat

Normaali toimitus

35 € (sis. alv.)

Täsmätoimitus valittuna päivänä kello 9–16

50 € (sis. alv.)

Kerroskanto

Em. kustannusten lisäksi 25 € / tilaus (sis. alv.) 

Toimitus Suomenlinnaan

150 € ensimmäinen rullakko + 30 € / lisärullakko (sis. alv.)

 

Räätälöidyn tilauksen voi tehdä täyttämällä tämän lomakkeen ja lähettämällä sen asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@alko.fi.