Äitienpäivän paras brunssi

Kesäjuhlien kimaraan johdattaa kaikkien äitien oma päivä. Toukokuun toisena sunnuntaina juhlistamme äitiä herkullisella brunssilla. Ruokailun kruunaa tietysti ihana täytekakku.

Suomessa äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1918. Nyt, sata vuotta myöhemmin äitienpäivä kokoaa sukulaiset ja ystävät viihtymään yhteisen pöydän ääreen. 

Poimi tästä äidin lempipurtavat brunssille:

  • Raparperimocktail

  • Seljankukkakir

  • Ruissipsit

  • Minttu-kurkku-jogurttidippi

  • Hernehummus

  • Nektariini-bresaolasalaatti

  • Parsa-perunasalaatti

  • Paistettu vuohenjuusto

  • Rustiikit haukipullat

  • Falafel-pita feta-tsatsikilla

  • Raparperitäytekakku

  • Kesän kuohuva kakku

Sopivat juomat viimeistelevät menun. Juomasuositukset löydät aina reseptin yhteydestä.

Äitienpäivän suosikkiherkut