Kotimainen kalamenu

Puhtaissa järvissämme ja meressä elävä kala on herkku, joka on lähiruokaa parhaimmillaan. Juhli 100-vuotiasta Suomea ja nosta kotimainen, vaalea kala viikonlopun aterian päärooliin.
  • Siikaseljanka on tomaattipohjainen, smetanalla silattu tyylikäs keitto, johon voi laittaa lisäksi muitakin kaloja tai katkarapuja.

  • Yrttikuorrutetut ahvenet maistuvat sitruunankuorella maustetun muusin ja vihreän salaatin kera.

  • Rustiikit haukipullat on täydellinen brunssiherkku pinaatin, uppomunan ja hollandaise-kastikkeen kera.

  • Sinappigraavatut ja paistetut silakat ovat saaneet inspiraationsa ruotsalaisen huippukokki Leif Mannerströmin ohjeesta.

  • Kuharullat maistuvat katkarapujen, hernepyreen ja krossiperunoiden kera. 

  • Kalaruokien raikas jälkkäri on marenki ja lemoncurd.