Paahdetut kasvikset possulle
Espanjalaistyyliset paahdetut kasvikset sopivat erinomaisesti rapeaksi paistetun possun kylkipalan eli pork bellyn lisäkkeeksi.
Odotathan hetken…
Espanjalaistyyliset paahdetut kasvikset sopivat erinomaisesti rapeaksi paistetun possun kylkipalan eli pork bellyn lisäkkeeksi.
1 pieni valkosipulinkynsi
1 pieni kesäkurpitsa
2 punaista paprikaa
250 g kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
2 rkl hienonnettua, tuoretta lehtipersiljaa
Kuori valkosipuli. Leikkaa kesäkurpitsa paksuhkoiksi tikuiksi. Poista paprikoista kanta ja siemenet. Lohko paprikat. Laita kaikki kasvikset uunivuokaan. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista kasviksia 175-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Poista halutessasi paprikoista kuoret. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Taroja rapean pork bellyn kanssa.
Vinkki: Perinteiset uunilohkoperunat sopivat hyvin toiseksi lisäkkeeksi. Jos haluat kastiketta, niin esimerkiksi klassinen punaviinikastike sopii hyvin makuun.