
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Biff tartar, det vill säga råbiff, är en läcker rätt som dock för åsikterna isär. Rått finfördelat kött formas till biffar och serveras vanligen med äggula, saltgurka och kapris. På grund av att tillbehören är svåra att kombinera med vin är det säkraste dryckesvalet ljust, fräscht öl.
Bjud exempelvis på lager eller pilsner med biff tartar. Vill du ha ett fylligare öl, ta mörk lager.
Föredrar du ändå vin, välj antingen ett nyanserat och strukturerat vitt vin eller bärigt och friskt rött vin. De har en fyllighetsgrad som passar till råbiffen och det friska vinet bryter av smaken på tillbehören. Bra vitt vin är exempelvis torr Riesling eller Grüner Veltliner, av röda viner går det bra med Pinot Noir eller Beaujolais.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post