I tiramisu varvas kex, vispat ägg och socker, mascarpone, espresso och kakaopulver.

X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Tiramisu är förmodligen den mest kända och populäraste italienska desserten. Fritt översatt betyder namnet “lyft upp mig”.
I tiramisu varvas kex, vispat ägg och socker, mascarpone, espresso och kakaopulver.
Det känns naturligt att servera klassiskt italienskt dessertvin till tiramisu. Ta exempelvis fyllig marsala, som också kan användas till att fukta desserten.
Också sött dessertvin fungerar fint till kraftig och söt tiramisu. Om du vill kan du ta italienskt Vino Santo eller Passito di Pantelleria.
Också bubblande vin går utmärkt till tiramisu och gör helheten lättare. Ta då förslagsvis Moscato d’Asti eller sött mousserande från Asti.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post