
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Lammfilé och lammkotletter tillagas oftast genom att steka eller grilla. Köttet får då kraftig smak av stekytan. Till matens mustiga smak passar det bra med en fyllig dryck.
Lammfilé matchas av ett fylligt rödvin av smaktypen robust och kraftigt, förslagsvis på Cabernet Sauvignon-, Shiraz- eller Syrahdruvor. Vinet kan komma exempelvis från franska Bordeaux eller Australien, som båda är traditionella områden för fårrätter.
Om du vill kan du också välja lättare rödvin av smaktyperna nyanserat och utvecklat eller mustigt och syltigt.
Även i ölglaset passar det med en fyllig dryck, som mörk lager, stark lager eller ale.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post