
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Bouillabaisse är en fransk soppa på fisk och skaldjur, där smakens hemlighet är tomat, grönsaker och kryddning med saffran. Soppan serveras med pistou, en sås gjord på basilika och vitlök.
Den klassiska drycken till bouillabaisse är torrt rosévin som är en allmän måltidsdryck i soppans hemtrakter i södra Frankrike. Det är friskt och fylligt och matchar därmed den smakrika soppan.
Du kan också välja ett nyanserat och strukturerar vitt vin från exempelvis Frankrike. Den smaktypen har tillräckligt aromer för att passa med bouillabaisse.
Till ölglaset väljer du med fördel en ljus, lätt och frisk pilsner eller lager.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post