Blir det fredagsmys med chips? Det blir ännu godare med egengjord dipp!
Se recept >
Ett ögonblick…
Blir det fredagsmys med chips? Det blir ännu godare med egengjord dipp! Vad sägs om den populära ranch-dippen, dipp med rostad paprika eller kanske en stark Crispy chili-dipp?
Salta chips och egengjord dipp är en härlig smakkombination som du gärna kan komplettera med en frisk dryck. Cava av smaktypen Friskt & fruktigt är mousserande vin från Spanien som ger helheten en pigg syrlighet och en aningen rostad ton.
En rejält kolsyrad alkoholfri ljus lageröl lättar upp sältan i chipsen.
1½ dl majonnäs
1 dl surmjölk
2 vitlöksklyftor
2 msk persilja
2 msk dill
2 msk gräslök
1 tsk chilisås
¼ tsk salt
¼ tsk svartpeppar
Mät upp alla ingredienser i en mixer och mixa tills konsistensen är jämn.
Dekorera med örter om du vill.