Ei tippa, vaan tapa -t-paidat Alkon verkkokaupasta

Asiakkaidemme toiveesta tuomme myyntiin 1 000 kappaleen erän Ei tippa, vaan tapa -t-paitoja.

Ensimmäisen kerran Alkon Ei tippa, vaan tapa -teema näkyi myymälöissä ja myyjien t-paidoissa alkuvuonna 2019. Teema tukee Alkon perustehtävää ja herättelee keskustelemaan oman alkoholin käytön kohtuullisuudesta sekä sen vaikutuksista omaan terveyteen ja läheisten hyvinvointiin.

Osta t-paita Alkon verkkokaupasta

Paidan hinta on 14,90 €.

Katso paidat verkkokaupassa

T-paita on valmistettu kierrätysmateriaalista

Pure Waste -merkkiset ja unisex-malliset t-paidat on valmistettu Intiassa 100 % kierrätysmateriaalista. Materiaali on tekstiiliteollisuuden leikkuujätettä; 70 % kierrätyspuuvilla ja 30 % kierrätyspolyesteri. Neitseellisen puuvillan tuotanto vaatii paljon vettä ja puuvillan viljely tapahtuu usein alueilla, jossa makeasta vedestä on pulaa. Kierrätysmateriaalista valmistettu t-paita voi säästää jopa 2 700 litraa vettä. Lue lisää Pure Waste -tuotteiden tuotantoprosessista täällä.

Näin valitset oikean koon

Pystyt parhaiten arvioimaan sopivan koon esimerkiksi mittaamalla jo olemassa olevan t-paidan ja vertaamalla mittoja alla olevaan kokotaulukkoon. Ei tippa, vaan tapa -t-paita on reilun kokoinen ja unisex-mallinen, joten naisten kannattaa yleensä valita omaan normaaliin vaatekokoon verrattuna yhtä pienempi koko. Paitaa on saatavilla vielä XS-M kokoisina.