Alko työnantajana


Alkolla on lähes 2500 asiantuntijaa, jotka työskentelevät tinkimättömästi maailmanluokan asiakaspalvelun eteen. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Myymälöitä Alkolla on yli 360 aina Hangosta Nuorgamiin.


Osaava ja työstään innostunut henkilöstömme tarjoaa vastuullista maailmanluokan palvelua kaikissa kanavissa ja asiakaskohtaamisissa. Henkilöstömme on niin maailmanluokan asiakaskokemuksen kuin Alkon menestymisen kannalta keskiössä.
Haluamme tarjota henkilöstöllemme innostumisen ja onnistumisen mahdollisuuksia ja olla halutuin työnantaja palvelusektorilla. Meillä on tarjolla lukuisia eri työmahdollisuuksia, etsitpä sitten töitä myymälästä opiskelujen oheen, kesäksi, vakituiseksi tai Alkoon asiantuntijatehtäviin.

Rekrytointijärjestelmämme on vaihtunut

Rekrytointijärjestelmämme on vaihtunut tiistaina 25.1. ja kaikki uudet työhakemukset lähetetään uuden rekrytointijärjestelmämme kautta. Uuteen rekrytointijärjestelmään siirtyminen ei aiheuta hakijana sinulle toimenpiteitä, vaan jatkossa kaikki hakemukset ohjautuvat automaattisesti uuteen rekrytointijärjestelmäämme. Ennen 25.1.2022 lähetetyt hakemukset käsitellään loppuun vanhassa rekrytointijärjestelmässä. Poistuvasta rekrytointijärjestelmästä ei siirretä tietoja uuteen järjestelmään.  
 
Katso avoimet tehtävät