Kesän ja joulun kausityöt

Etsimme vuosittain vahvistusta kiireisimpiin sesonkeihimme kesään ja jouluun. Sesonkityö on loistava mahdollisuus saada työkokemusta sekä tilaisuus näyttää osaamisensa ja työllistyä Alkoon vakituisesti niin halutessaan.

Palkkaamme vuosittain sesonkeihin yli 500 uutta alkolaista. Kesärekrytoinnit käynnistyvät tammi-helmikuussa ja joulusesongin rekrytoinnit käynnistyvät syyskuussa. Avoimet tehtävät löydät nettisivuiltamme avoimet työpaikat -osiosta.  

Yhteistyökumppaninamme sesonkirekrytoinneissa toimii Barona. 

Kiireavuksi jouluun 

Joulu on Alkon tärkein ja kiireisin sesonki ja osaava sesonkiapu on yksi maailmanluokan palvelun takaamisen elementeistä. Joulun 2019 rekrytoinnit käynnistyvät 16.9. ja haku on auki aina 6.10. asti.  

Avoimet työtehtävät joulusesonkiin löydät avoimet työpaikat -osiosta. 

Kesätöihin Alkolle 

Kesäsesongin rekrytoinnit käynnistyvät alkuvuodesta ja myymälöiden avoimet työtehtävät löydät nettisivuiltamme avoimet työpaikat -osiosta. Alko on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.  

Lisätietoja Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta löydät kampanjasivustolta osoitteesta  https://kesaduuni.org/  

Miten haen? 

Löydät sesonkirekrytointiemme hakuilmoitukset Avoimet työpaikat -osiosta. Sesonkirekrytointimme hakuprosessi sisältää kaksi vaihetta, joten huolehdithan, että molemmat osiot ovat osaltasi kunnossa: 

  1. vaihe: jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 
  2. vaihe: tallenna vastauksesi lyhyeen videohaastatteluun (linkin videohaastatteluun löydät rekrytointi-ilmoituksesta).   

Hae sinua kiinnostavaan myymäläryhmään täyttämällä kyseisen ilmoituksen alta avautuva sähköinen työnhakulomake ja vakuuta meidät siitä, miksi juuri sinä olisit meille sopiva sesonkityöntekijä!