Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa sinua? Anna palautetta, kommentoi tai kysy tuotteista ja palveluistamme. Myös ideasi ovat tervetulleita.

Kaipaatko asiantuntevia vinkkejä juomien valintaan?

Haluatko onnistua täydellisesti viikonlopun illallistarjoilussa ja juomavalinnoissa? Vai kaipaatko vinkkejä syntymäpäivien, häiden tai muiden juhlien juomien suunnitteluun? Entä haluaisitko kenties järjestää ystävillesi maisteluillan?

Autamme sinua mielellämme niin pienessä kuin suuressakin tarpeessasi. Annamme paitsi hyvät juomaideat teemaan ja tunnelmaan, myös käytännön vinkit menekin laskemiseen ja juomien käyttövinkkeihin.

Haluamme, että onnistut juomavalinnassasi aina ja kenties opit jotain uutta.

Suomen paras palvelu ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme juuri sinua varten

Loistavan asiakaspalvelumme taustalla on aito halu kuunnella ja ymmärtää toiveitasi ja tarpeitasi – ja tietenkin vastata niihin parhaan juomasuosituksen kera.

Olet meille tärkein kaikissa tilanteissa – poikkesitpa sitten etsimään parasta juomavaihtoehtoa juhlamaljaksi tai lahjaksi tai vaikkapa keväiselle piknikille. Mikäli mielessäsi on tietty tuote, josta muistat vain etiketin värin tai nimen alkukirjaimen, autamme parhaamme mukaan.

Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti täsmäjuoma ostoskoriisi. Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden ja kaikki laajan valikoimamme tuotteet ovat ulottuvillasi.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalveluun saat yhteyden
ma–pe 9–21 ja la 9–18

Katso täältä muut yhteystietomme.