Noutopisteet

Alko kehittää myymäläverkostoaan jatkuvasti ja miettii tapoja palvella kaikkia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Noutopisteet ovat paikallisia Alkon yhteistyökumppaneita, jotka voivat luovuttaa Alkon puolesta asiakkaalle tämän verkkokaupasta tilaamat alkoholijuomat.

Alkon noutopisteet täydentävät Alkon palveluverkostoa tuoden palvelut lähellesi

Meille Alkossa vastuullinen toiminta ja erinomainen asiakaskokemus ovat asiakaspalvelumme kulmakivet.

Alko kehittää myymäläverkostoaan jatkuvasti ja miettii tapoja palvella kaikkia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pidämme kiinni maanlaajuisesta myymäläverkostosta ja palvelemme asiakkaita koko Suomessa. Tarjoamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua ja kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin kattavan palveluverkoston kautta. Alkon yli 360 myymälää ja yli 100 noutopistettä muodostavat yhdessä Alkon palveluverkoston. Kolmella neljästä suomalaisesta on Alkon palvelut neljän kilometrin sisällä.

Noutopisteet palvelevat paikkakunnilla, joilla ei ole Alkon myymälää

Osalla niistä paikkakunnista, joilla Alkolla ei ole myymälää, voi tuotteita tilata Alkon verkkokaupasta noutopisteisiin. Noutopisteet ovat paikallisia Alkon yhteistyökumppaneita, jotka voivat luovuttaa Alkon puolesta asiakkaalle tämän verkkokaupasta tilaamat alkoholijuomat. Alko ei kuljeta alkoholijuomia kuluttajille kotiin.

Tilauksen tekeminen noutopisteeseen

Alkon verkkokauppa tarjoaa asiakkaille eri puolilla Suomea tasapuolisen mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja tehdä ostoksia Alkon laajasta yli 10 000 tuotteen valikoimasta rauhassa silloin, kun itselle sopii.

Jos haluat tehdä tilauksen noutopisteeseen, valitse verkkokauppatilauksen toimituspaikaksi noutopiste. Toimitamme heti saatavilla olevat tuotteet pääosin kahdessa arkipäivässä. Jos teet tilauksen esimerkiksi keskiviikon aikana, voit noutaa tekemäsi tilauksen vaikkapa mökkimatkan varren noutopisteestä perjantaina. Tilauksen toimitusmaksu noutopisteeseen on 9 euroa.

Ostokset maksetaan verkkokaupassa tilausta tehtäessä joko kortilla, Siirto-mobiilimaksuna tai verkkopankissa.

Tilattuja tuotteita noutavan asiakkaiden henkilöllisyys ja ikä tarkistetaan sekä tuotteiden tilauksen että noutamisen yhteydessä. Alkon verkkokauppatilauksen voi noutaa tilaaja itse, tilaukseen merkitty muu vastaanottaja, tai tilaajan valtuuttama henkilö. Valtuutuksena toimii tilausvahvistus. Noutopisteet luovuttavat tilauksia arkena klo 9-21 ja la klo 9-18. Huomioithan myös juhlapyhät ja noutopisteiden omat aukioloajat. Noutopiste säilyttää saapunutta tilausta 10 päivää, jonka jälkeen tilaus peruutetaan. 

Alkon yli 100 noutopisteen verkosto löytyy sivuiltamme sekä Alkon mobiilisovelluksesta.