Hyödynnä Alkon yli 8 000 tuotteen valikoima – tee verkkokauppatilaus myymälässä

Alkon koko yli 8 000 tuotteen valikoima on ulottuvillasi joustavasti myös myymälässä. Voit halutessasi pyytää myyjää tekemään verkkokauppatilauksen myymälässä puolestasi.

Myyjämme auttavat mielellään. Verkkokauppatilaus myymälässä sopii sinulle, jos kaipaat tai tarvitset tilauksen tekemiseen myyjän apua. Voit silti hyödyntää juomien valinnassa koko laajan valikoimamme, tai etsit täsmällisen tuotteen, jota ei asiointimyymälän valikoimasta löydy.

Tilauksen toimituspaikaksi voit valita minkä tahansa myymälämme tai noutopisteemme. Tilaus maksetaan paikan päällä myymälän kassalla joko käteisellä, maksukortilla tai mobiilimaksulla.

Verkkokauppatilauksen tekeminen myymälässä myyjän avustuksella ei edellytä verkossa tunnistautumista, eikä tilausta tehdä kirjautuneena asiakkaana. Koska verkkokauppatilaus myymälässä ei edellytä sähköistä tunnistautumista henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, myös ulkomaiset asiakkaat voivat myymälöissämme asioidessaan tehdä verkkokauppatilauksen ja valita tilauksen toimituspaikaksi itselleen sopivimman Alkon myymälän tai noutopisteen. Tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Kun verkkokauppatilaus tehdään myymälässä, verkkokauppaan rekisteröityneen ja kirjautuneen asiakkaan edut eivät ole käytössäsi. Yksityisasiakkaan etuihin kuuluu omien tilausten etenemisen seuraaminen, muistilistojen tekeminen ja toiselle henkilölle lahjaksi tilaaminen. Verkkokaupassa rekisteröityneen yritysasiakkaan edut ovat edellä mainittujen lisäksi anniskelutarkoituksiin ostaminen ja laskulla maksaminen sekä kuljetustoimitus yritysosoitteeseen.

Näin teet verkkokauppatilauksen myymälässä

  1. Valitse myyjän kanssa haluamasi tuotteet, sekä toimituspaikka ja maksutapa.

  2. Kerro yhteystietosi. Tilausta varten tarvitsemme tekstiviestejä vastaanottavan matkapuhelinnumeron ja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, tilausvahvistus toimitetaan kirjeitse.

  3. Maksa joko kassalla käteisellä tai maksukortilla, tai tilauksenteon yhteydessä mobiilimaksulla.

  4. Saat muistilapun, jossa on tilausnumerosi ja tilauksen noutopaikka. Tilausvahvistuksen saat sähköpostilla heti, kun tilaus on maksettu.

  5. Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen tekstiviestitse ja sähköpostilla. Nouda tilaus itse tai valtuuta tilausvahvistuksella toinen henkilö noutamaan se puolestasi.


Verkkokauppatilausten tekeminen myymälässä otetaan myymälöissämme ja noutopisteissämme käyttöön vaiheittain. Lisätietoja saat myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme. Voit olla yhteydessä puhelimitse numeroon 020 692 771, sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@alko.fi tai alko.fi:n chatin välityksellä.

Tilausta varten tarvitset

1) Henkilökohtaisen matkapuhelinnumeron, jolla voit vastaanottaa tekstiviestejä

2) Henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, tilausvahvistus toimitetaan kirjeitse.