Waldorfsallad serveras ofta som del av en buffé eller som tillbehör, men den passar också som förrätt.

X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Waldorfsallads är en klassiker som utvecklades på hotellet Waldorf Astoria i New York 1893. Den innehåller äpple, bladselleri, nötter, sallat och en majonnäsbaserad dressing. Drycken som serveras till får gärna vara frisk och ganska lätt.
Waldorfsallad serveras ofta som del av en buffé eller som tillbehör, men den passar också som förrätt.
Lämpligt vin är nyanserat och strukturerat vitt vin som bryter av såväl salladens syrliga element som det feta i majonnäsen. Ta till exempel en nyanserad och strukturerad Sauvignon Blanc. Likaså är torrt rosévin och torrt mousserande vin uppfriskande drycker till salladen.
Lager och pilsner är öl som utgör fräscha par till waldorfsallad.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post