
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Stekt svamp med söta körsbärstomater blir ett läckert tilltugg till både vegetariska rätter och till exempel till lamm.
0,5 l svamp (t.ex. kantareller)
2 vitlöksklyftor
olivolja
några körsbärstomater
svartpeppar
salt
(färsk rosmarin)
Rensa svampen och klyv de största. Fintärna vitlöken.
Torka svampen i en stekpanna. Tillsätt oljan och vitlöken och bryn. Krydda med salt och svartpeppar samt med rosmarin om du känner för det.
Hetta upp blandningen strax för serveringen och tillsätt körsbärstomaterna. Låt tomaterna bli varma och ta smak, men värm den inte så mycket att skalet lossnar.
Servera med till exempel lammkotletter, rödvinssås och baconbönor.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post