Huippulöytöjä maailmalta – kuukauden erikoiserät

Kuukausittaiset erikoiserät rantautuvat huippu- ja erikoismyymälöihin sekä verkkokauppaan klo 9 alkaen joka kuun ensimmäinen torstai. Luvassa loistavia löytöjä niin ympäri maailmaa kuin Suomestakin. 

Kuukausittainen herkkukattaus

Tuomme joka kuukauden ensimmäinen torstai myymälöihimme ja verkkokauppaan erikoisuuksia maailmalta ja Suomesta. Tiesitkö, että voit katsoa uutuudet ennakkoon Alkon mobiilisovelluksesta? 

Erikoiserät ovat nimensä mukaisesti hieman erikoisempia tuotteita. Ne ovat harvinaisuuksia maailmalla tai tuovat tuulahduksen nousussa olevista trendeistä.

Erikoiserät tulevat myyntiin teemoittain ja yhden kuukauden aikana tuomme myyntiin useampia teemoja. 

Erikoiserien tuotteet ovat myös mainio lahjaidea. Harvinaisemmat herkut ilahduttavat varmasti niin harrastajaa kuin kokeilunhaluista ystävää.

Mistä erikoiseriä saa?

Löydät erikoiserät verkkokaupastamme sekä yli 70 huippu- ja erikoismyymälästämme ympäri Suomen. Voit tilata erikoiseriä verkkokaupan kautta kaikkiin myymälöihimme ja noutopisteisiin. Erikoiserien myynti alkaa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 9 alkaen. Pyhäpäivän sattuessa myynti alkaa seuraavana mahdollisena arkitorstaina. 

Kokosimme alla olevan listan myymälöistä, joista löydät erikoiserät selkeästi omana ryhmänään. Tuotteiden myymäläkohtaisen saatavuuden voit tarkistaa helposti verkkokaupasta.

Pienerät

Aika-ajoin myyntiin tulee tuotteita, joilla on erityisen pieni saatavuus. Nämä tuotteet tulevat myyntiin Helsingin Arkadian lippulaivamyymäläämme ja verkkokauppaan. Pieneriä on satunnaisesti saatavilla muistakin yksittäisistä myymälöistä, tarkistathan aina kaipaamasi tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden verkkokaupan tuotekortilta.

Esittelemme pienerät kuukausittaisten erikoiseräteemojen yhteydessä.