TUOTTEET

____________

90 tuotetta

Pullosukka

Ostospakkaaminen
Ostospakkaaminen
Sopii monen eri mallisen pullon suojaksi. Valmistettu vaahdotetusta polyeteenistä.

  Paperikassi

  Ostospakkaaminen
  Ostospakkaaminen
  Paperikassi 3 pullolle. Valmistettu ympäristöystävällisestä paperista. Kassi voidaan hävittää polttamalla. Soveltuu kartonkikeräykseen ja biojätteille.

   Pulltap's Evolution Crystal Amber avaaja

   Juomatarvikkeet
   Juomatarvikkeet
   Valettu metallikahva on viimeistelty meripihkan värisillä Swarovski®-kristalleilla. Kaksivaiheinen nostotuki on kiillotettua terästä. Avaajassa vahva teflonoitu spiraali ja sahateräinen kapselileikkuri. Nostotuen yläosassa kruunukorkin avaaja. Kovassa muovirasiassa. Upea lahja viininystävälle.

    Lahjapussi Meidän Kesken hopea

    Lahjapakkaaminen
    Lahjapakkaaminen
    Lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Tyylikäs hopeafoilattu graafinen painatus. Strukturoitu paperi viimeistelee lahjapussin. Kuosin on suunnitellut nuori taidealan opiskelija Tuuli-Tytti Koivula, jonka kuosi valittiin yhdeksi voittajatyöksi taidealan opiskelijoille järjestetyssä suunnittelukilpailussa. Meidän kesken -sarjaan kuuluvat myös Lahjapussi Meidän kesken punainen sekä Kangaskassi Meidän kesken.

     Orrefors Beer Pils lasit 4 kpl

     Juomatarvikkeet
     Juomatarvikkeet
     Kristallinen olutlasi pils- ja vehnäoluille. Kapea ja korkea lasi, jossa vaahtokukka muodostuu kauniisti. 4 kpl/pkk. Orrefors on kehittänyt yhden lasin lager-oluelle, yhden pilsner-oluelle sekä aromilasin, jolla oluen tuoksuista ja mauista saa kaiken irti. Etsitpä voimakkaampaa aromia, bitterin vivahteita, kepeämpää hiilihappoisuutta, rikkaampaa väriä tai puhtaampaa makua, Beer-sarjan konepestävistä kristallisista laseista löydät varmasti juuri sinulle sopivan lasin. Sarjan laseista saatavana myös kätevä Olutlasisetti, jossa mukana kaikki 3 sarjan näyttävää eri lasia. Konepestävä.

      Ice Bag -cooler, vihreä

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä viilentämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Näppärä kuljettaa mukana. Käytön jälkeen huuhtele vedellä. Käsinpesu. Nopea ja näppärä tapa jäähdyttää ja pitää juoma kylmänä. Pirteä tuliainen ja kätevä lahjakassi viini- tai samppanjapullolle.

       Lahjapussi 00260 musta

       Lahjapakkaaminen
       Lahjapakkaaminen
       Töölön postinumerolla varustettu lahjapussi yhdelle (0,70-0,75 l) pullolle. Lahjapussi on räätälöity Töölössä sijaitsevan nostalgiamyymälän valikoimaan. Saatavana vain ko. myymälästä ja verkkokaupasta.

        Lahjapussi PickUp Ruby

        Lahjapakkaaminen
        Lahjapakkaaminen
        Tukeva lahjapussi, joka soveltuu parhaiten yhdelle 0,70-0,75 litran pullolle. Tyylikkyyden viimeistelee satiinikannike.

         Kapselileikkuri Vacuvin

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Tehokkaan ja laadukkaan leikkurin avulla poistat suojakapselin näppärästi korkin päältä.

          Orrefors Beer Taster lasi 4 kpl

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Kristallinen Taster olutlasi. Tämä tulppaanin muotoinen lasi sopii mainiosti esim. portereiden nauttimiseen. Hyvä yleislasi. 4 kpl/pkk. Orrefors on kehittänyt yhden lasin lager-oluelle, yhden pilsner-oluelle sekä aromilasin, jolla oluen tuoksuista ja mauista saa kaiken irti. Etsitpä voimakkaampaa aromia, bitterin vivahteita, kepeämpää hiilihappoisuutta, rikkaampaa väriä tai puhtaampaa makua, Beer-sarjan konepestävistä kristallisista laseista löydät varmasti juuri sinulle sopivan lasin. Sarjan laseista saatavana myös kätevä Olutlasisetti, jossa mukana kaikki 3 sarjan näyttävää eri lasia. Konepestävä.

           Heijastava lokerokassi

           Ostospakkaaminen
           Ostospakkaaminen
           Monikäyttöinen ostoskassi, johon mahtuu 6 pulloa. Lokerojakajan voi myös taittaa sivuun. Kassissa heijastava painatus sekä kanttinauha. Kassissa pohjavahvike.

            Lahjapussi rusetilla

            Lahjapakkaaminen
            Lahjapakkaaminen
            Näyttävä rusetilla suljettava sellofaanipussi. Pakkaus sisältää: sellofaanipussin, valkoisen vetorusetin ja pohjapahvin.